Експедиција Будућности на аеродрому у Хелсинкију / - фото: ФК Будућност
05/07/2021 u 16:22 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Хоће ли кошаркашки тренер донијети срећу фудбалерима Будућности?

Почасни конзул Финске, Михаило Павићевић, допутовао са плаво-бијелима у Хелсинки

Фудбалери Будућности су уз мало кашњења стигли у Хелсинки, поприште првог меча квалификација за Лигу шамиона против ХЈК-а (сјутра у 18 сати).

Плаво-бијели су се смjестили у хотел, а друштво Подгоричанима на лету, нешто краћем од три сата, правио jе Михаило Павићевић.

Тренер кошаркаша Морнара jе искористио пут освајача дупле круне у земљу хиљаду jезера како би посjетио своjу „другу кућу”.

Желим да се захвалим руководству Будућност што су ми омогућили да путуjем са њима. Надам се да ћу клубу дониjети мало среће. Волио бих да Будућност прескочи прву препреку у Европи. Искрено, вjеруjем у то – поручио jе Павићевић за сајт фудбалског клуба Будућност.

image

Подршка плаво-бијелима: Михаило Павићевић

- фото: ФК Будућност

Харизматични кошаркашки стратег је од 2000. до 2011. радио у Финскоj.

Надам се да ће нам свима бити приjатно у Хелсинкиjу и да ћемо да уживамо. Велики дио живота сам провео у Финскоj, било ми jе лиjепо, стицаjем околности сам почасни конзул Финске, имао сам неких обавеза и поклопило се да путуjем са вама. Хвала вам на томе jош jедном и надам се да ће ова турнеjа да буде успjешна – додао је Павићевић.

Будућност ће данас у 18 сати одрадити тренинг на „Болт арени”, гдје ће сјутра у истом термину укрстити коља са Хелсинкијем у првом мечу квалификација за Лигу шампиона.

Плаво-бијели ће против ХЈК-а бити лишени помоћи два веома битна фудбалера.

Искусни везиста Драшко Божовић одрађује казну из претходних сезона, док Игор Ивановић неће наступити због повреде зглоба.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 02:35