Lionel Mesi / -FOTO: PSG
09/05/2023 u 16:47 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Horhe Mesi demantovao dogovor njegovog sina sa Al-Hilalom

Odluka o novom klubu biće donijeta na kraju sezone

Horhe Mesi, otac i menadžer Lionela Mesija, demantovao je nagađanja da je njegov sin već dogovorio prelazak u Al-Hilal u Saudijskoj Arabiji, ističući da će budućnost biti odlučena nakon završetka sezone.

Prestižna francuska novinska agencija AFP izvijestila je da je Mesi već dogovorio transfer u Al-Hilal, gdje bi zaradio rekordnu svotu za fudbalera s ugovorom vrijednim 363 miliona eura.

Argentinskoj legendi ugovor sa PSŽ-om ističe na kraju sezone, a nedavno ga je klub suspendovao, pa vratio na treninge zbog zabrane putovanja u Saudijsku Arabiju, gdje je i turistički ambasador te kraljevine.

Horhe Mesi odbacio je nagađanja rekavši da se radi o "zlonamjernim" nagađanjima.

“Nema ništa ni s jednim klubom za sljedeću sezonu. Odluka neće biti donešena prije nego Lionel završi ligu sa PSŽ-om. Kad dođe kraj sezone, vrijeme je za analizu, pa za odluku. Uvijek se špekuliše i mnogi koriste Lionelovo ime kako bi pridobili pažnju, ali postoji jedna istina a to je da ništa nije dogovoreno. Ni usmeno, ni potpisano, i neće ga biti do kraja sezone. Riječ je o nedostatku poštovanja od strane medija, od kojih neki namjerno lažu bez dokaza i žele zlonamjerno nagađati u vijestima. Moraju objasniti svoje vijesti - istakao je Mesi senior.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 23:10