/ - ФК "Ибар"
16/11/2021 u 12:36 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ибар на првом мјесту након полусезоне у удружењу клубова ,,Сјевер‘‘

Рожајци јесењи шампион првенства

У посљедњем дуелу јесењег дијела шампионата група Сјевер, фудбалери Ибра савладали су екипу Борца голом Лазара Ћулафића у 40.минуту (1:0). Била је ово јако турбулентна полусезона која је крунисана са девет побједа једним ремијем и једним поразом-каже  директор ФК Ибар Сабахко Хоџић.

-Морамо напоменуту велику пожртвованост шефа стручног штаба Мирзета Нурковића и тренера голмана Неџада Дацића, који су се несебично залагали да ова полусезона прође без икаквих проблема. Све то такође, не би било могуће без чланова управе Ирфана Хусовића и Ервина Мурића, те неуморног секретара Ферида Кујевића. Играчи од првог до посљедњег дали су свој максимум и показали колико им грб Ибра значи.Ту сам и ја уз, играче, и наше вјерне навијаче ,,Газије'' дао допринос''. Надам се да ћемо до краја остати на првом мјесту и онда у ,,баражу'' вратити се тамо гдје нам је мјесто, у друголигашко друштво-казао је Хоџић.

Дерби кола обиљежио један гол

У последњој утакмици између Ибра и Борца, који је био и дерби кола, виђен је само један гол. И то онај у мрежи бјелопољског клуба.

-Десио се пех да је повријеђен млади талентовани фудбалер гостију Александар Маџгаљ. Био је у дуелу једном безазленом са својим иначе суграђанином, Брајићем, који игра за нас, и ударио у дио бетонске подлоге поред терена. Дошла су и кола хитне помоћи и помислили смо да се ради о тежој повреди. Интересовали смо се и звали и сазнали да се све срећом добро завршило. Има Маџгаљ огреботина, и сломљен пртс на руци. Желимо му брзу опоравак-каже секретар Ибра Ферид Кујевић.

Из клуба поручују да вјерују да ће локална самоуправа као и до сада  бити стуб и ослонац клубу како би се домогли циља, тачније повратка у Другу лигу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. maj 2024 19:42