Navijači vrijeđali Livaju / EPA-EFE-ALI HAIDER
05/06/2023 u 20:40 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Incident na Rujevici: Livaja krenuo na gledaoce

Kako pišu Sportske novosti, Riječani su s tribine uvredama zasuli Marka Livaju

Fudbalska reprezentacija Hrvatske priprema se za završni turnir Lige nacija, a danas je odradila prvi trening na Rujevici.

Selektor Zlatko Dalić odlučio je da otvori trening za navijače reprezentacije, ali se uprkos lijepoj atmosferi dogodio incident koji je sve pokvario.

Kako pišu Sportske novosti, Riječani su s tribine uvredama zasuli Marka Livaju. Oko 1500 navijača stiglo je na trening, većinom roditelji s djecom, a nekoliko njih došlo je s ciljem da izvrijeđa napadača Hajduka.

"Smeće jedno, marš iz reprezentacije", a neki su vikali: "Pogledaj stolice na istočnoj tribini, dužni ste da namirite štetu koju ste napravili", aludirajući na finale Kupa u kojem je "Torcida" napravila određenu štetu na tribinama Rujevice.

Napadača Hajduka su pogodile uvrede s tribina i u jednom trenutku prekinuo je trening i počeo se verbalno obračunavati s okupljenima, za njim su krenuli još neki reprezentativci, kao i Vedran Ćorluka kako bi primirio situaciju.

Očigledno još nisu zaboravljene scene nakon finala u kome je Hajduk osvojo trofej nakon što je pobijedio Šibenik. Livaja je tada poveo navijanje uz uvrede, a tamošnji savez protiv je njega pokrenuo disciplinski postupak.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
MARKO LIVAJA
19. april 2024 04:56