Сјећање на пријатељске дербије / - ФК Зора
18/11/2021 u 11:03 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Искра и Зора ревијалном утакмицом евоцирале успомене

Клубови Искра и Зора коjи иначе датираjу од 1919. односно 1922. године наравно да не могу и да не желе заборавити jедни на друге, а ово jе само jедан чврст доказ да и даље постоjи жеља да клубови блиско сарађуjу, наводе из ФК Зора

У сриjеду 17.11.2021. године ФК Зоранаш је подршку партнера ФК Искре из Даниловграда успjешно реализовао jош jедан проjекат „УТАКМИЦА БИВШИХ ИГРАЧА ФК ЗОРА СПУЖ - ФК ИСКРА ДАНИЛОВГРАД”.

Спужани истичу, да том приликом не само да jе опет суочио бивше играче оба клуба, већ jе уз враћање лиjепих сjећања окупио и велики броj навиjача клубова коjих ће, сигурни су бити само више и више сваке наредне прилике, jер овакве утакмице ће на обострано задовољство постати и традиционалне.

– Овом приликом се захваљуjемо свим учесницима како на терену, тако и ван њега што су своjим доласком подржали нашу идеjу, а такође се захваљуjемо дjелиоцу правде Jовани Цеклић, као и камерману Луки Пеjовић коjи су нам помогли да ова утакмица изгледа као права такмичарска. Како нам jе циљ да све као клуб радимо професионално, тако ће и ова утакмица бити наравно видљива на нашем добро познатом Јутјб каналу клуба – поручили су из ФК Зора.

У првоj утакмици бивших играча побjедник jе био ФК Искра, побиjедивши резултатом 4:0. 

– Клубови Искра и Зора коjи иначе датираjу од 1919. односно 1922. године наравно да не могу и да не желе заборавити jедни на друге, а ово jе само jедан чврст доказ да и даље постоjи жеља да клубови блиско сарађуjу, што ће такође наредни период и показати, на овоме се наравно нећемо зауставити jер нам jе циљ да имамо два jака клуба из нашег Даниловграда. Jош jедном позивамо све приjатеље ових клубова да заjедно увиjек подрже оба клуба на њиховим утакмицама, а већ следећа прилика jе за викенд 20 и 21.11.2021. године када Искра гостуjе Петровцу у истоименом граду, а Зора Црвеноj стиjени у Толошима – закључују из спушког трећелигаша.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 14:07