Lids napustio Premijer ligu / -FOTO: TWITTER/LIDS UNITED
28/05/2023 u 21:09 h
Dan PortalDan Portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ispali Lids i Lester, Totenhem bez Evrope

Aston Vila pobijedila Brajton i izborila plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija

Poslednje kolo Premijer lige odigrano je danas, a epilog svega je da su Lester i Lids ispali iz elite. Ekipa trenera Sema Olerdajsa je izgubila od Totenhema sa 1:4 i tako se preselila u niži rang. Junak trijumfa Totenhema na ovom meču bio je Hari Kejn koji je postigao dva gola, ali mu to nije značilo puno. Totenhem je ostao bez Evrope, je Aston Vila slavila protiv Brajtona i tako izborila plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija. „Pijevci“ su sezonu okončali na osmom mjestu, što se svakako može okarakterisati kao neuspjeh.

Uz Lids, iz Premijer lige je ispao i Lester, koji je pobijedio Vest Hem sa 2:1, ali to nije značilo puno, jer je Everton slavio protiv Bormuta. Tako će klub koji je prije sedam godina bio šampion Premijer lige u sledećoj sezoni igrati u Čempionšipu.

Spektakl je viđen bio u Sautemptonu. Domaći, koji su se oprostili od Premijer lige, odigrali su protiv Liverpula - 4:4.

Rezultati: Arsenal – Vulverhempton 5:0, Aston Vila – Brajton 2:1, Brentford – Mančester siti 1:0, Čelsi – Njukasl 1:1, Kristal Palas – Notingem Forest 1:1, Everton – Bormut 1:0, Lids – Totenhem 1:4, Lester – Vest Hem 2:1, Mančester junajted – Fulam 2:1, Sautepton – Liverpul 4:4.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 08:39