Петра Влхова / - Фото: Твитер
31/10/2021 u 13:11 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Исповијест најбоље скијашице свијета: Тренер се према мени односио као према машини, а не као према жени

Наjбоља скиjашица свиjета, Чехиња Петра Влхова, у своjоj исповиjести говорила jе о досадашњем тренеру Ливиjу Магониjу

Славна спортисткиња причала jе о односу са италиjанским стручњаком и открила неке тешке моменте коjе jе доживjела са њим.

- Прве три године с Ливиом Магониjем су биле фантастичне. Откривао ми jе нови свиjет и подучавао ме, али постепено су ствари постаjале све горе, а прошла сезона jе била прави масакр. Да сам наставила с нjим, могла бих се такмичити jош максимално двиjе године, а онда бих вjероватно престала или изгорела у свему томе. Према мени се односио као према машини, а не као жени коjа jе емоционална и може имати лоше дане. Никада ниjе био задовољан. Повриjедио jе и мене и људе око мене, а то jе било лоше. Кад год бих му повjеровала, вратило ми се као бумеранг. Никад нисам била довољно добра - пише у књизи, преноси Б92.

Сараднjу су раскинули када jе Италиjан за “Кориjере” рекао да она не може више да напредуjе jер нема то у свом ДНК.

- Прво нисам схватала о чему се ради. Превела сам чланак с италиjанског и циjелог га прочитала. То ме jе ментално сломило. Вриштала сам три сата. Нисам могла престати. На краjу сам назвала брата и рекла му да сам готова с њим. Гласно сам псовала на телефон. Од тог тренутка сам га мрзjела. Уништио ми jе сву радост осваjања глобуса - додала jе сломљена Влхова у аутобиографиjи.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 19:48