Ivica Iliev / - FOTO: FK PARTIZAN/MIROSLAV TODOROVIC
27/07/2022 u 15:47 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ivica Iliev napustio Partizan

Ivica Iliev više nije sportski direktor Partizana

Kako je naveo u saopštenju, Iliev je napustio Partizan iz ličnih razloga.

- Ovim putem obavještavam javnost da se povlačim sa mjesta sportskog direktora FK ”Partizan”. Želio bih da se zahvalim svim ljudima u Klubu na saradnji, profesionalnosti, podršci i borbi u proteklih sedam godina. Period u kojem sam se nalazio na čelu sportskog sektora bio je prožet mnogim uspjesima, pobjedama, plasmanima u evropska takmičenja, ali je takođe bilo i neuspjeha, koji nas nisu omeli na putu da vjerujemo da će klub na sportskom i organizacionom planu jačati.

Sada je došao trenutak da se povučem iz kluba, iz privatnih razloga. Želim da napomenem da ću u budućnosti biti uz klub, kao navijač, da ću pružati podršku ljudima koji vode klub, kao i igračima za koje vjerujem da će iskazati kvalitet koji posjeduju i na kraju sezone izaći kao pobjednici - rekao je Iliev za zvanični sajt Partizana.

Poslednjih dana u medijima se pojavilo da se Iliev nije slagao se trenerom Ilijom Solicom i njegovim ostankom na klupi crno-bijelih nakon lošeg starta prvenstva.

Beogradskog velikana drma rezultatska kriza jer su šampioni poslednji put bili 2017, a pune tri godine nemaju nijedan trofej u svojoj riznici.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
28. maj 2024 23:08