Sa sjednice IO FSCG / -FOTO: FSCG
29/09/2023 u 17:12 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Izborna skupština za predsjednika Srednje regije 8. novembra

Na sjednici je donijeta i odluka o uvećanju finansijske pomoći klubovima koji se takmiče u seniorskim ligama Udruženja klubova, pa će od ove sezone pomoć iznositi 8.000 eura

Izborna Skupština Udruženja klubova FSCG – Centar, biće održana 8. novembra 2023. godine u Podgorici, a na njoj će se, shodno Statutu Fudbalskog saveza Crne Gore i Statutu Udruženja klubova FSCG – Centar, izabrati novi predsjednik. To je ujedno najvažnija odluka sa dvanaeste sjednice Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Crne Gore za mandatni period 2021-2025 godina, koja je održana danas u Kući fudbala u Podgorici.

Na sjednici je donijeta i odluka o uvećanju finansijske pomoći klubovima koji se takmiče u seniorskim ligama Udruženja klubova, pa će od ove sezone pomoć iznositi 8.000 eura. Ujedno, klubovima iz Udruženja klubova koji imaju selekcije u mlađim kategorijama na nacionalnom nivou biće uplaćena finansijska pomoć u iznosu od 6.000 eura po selekciji.

Usvojen je i Pravilnik o fudbalskim agentima FSCG koji je u saglasnosti sa FIFA Pravilnikom o agentima i koji će se primjenjivati od 1. oktobra 2023. godine.

Izvršni odbor verifikovao je odluke Odbora za hitna pitanja i usvojio zapisnik sa minule sjednice održane 20. juna tekuće godine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
FSCG FUDBALIO FSCG
06. decembar 2023 11:41