Интересантан меч одиграли соколови против Израела / - LAZAR RUZIC
05/06/2021 u 22:38 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Израелци надиграли Соколове

Једини погодак наше репрезентације дјело је Фатоса Бећираја из једанаестерца у 80. минуту утакмице

Пред око 1.200 гледалаца на стадиону Под Горицом репрезентација Црне Горе поражена је у пријатељском мечу од Израела 1:3, головима Ерана Захавија у 67., Манора Соломона у 69. и првом минуту судијске надокнаде који је дјело Гадија Кинде. Једини погодак наше репрезентације дјело је Фатоса Бећираја из једанаестерца у 80. минуту утакмице.

Добру партију пружили су играчи црногорске репрезентације, али нажалост нису успјели да искористе своје прилике, што су Израелци успјели да казне у само два минута. Владимир Јововић је у трећем и 16. минуту покушао да матира голмана гостију, али оба пута лопта је отишла мало поред гола. Само минут након водећег гола гостију Игор Ивановић је имао прилику за изједначење али његов ударац је изблокиран. Већ у наредном нападу гости су преко нападача Шахтјора, Соломона повисили резултат. У 80. минуту у дуелу у казненом простору Израела, Марко Симић је изборио једанаестерац, који је потом реализовао Бећирај и тако смањио резултат.

Одата почаст Матији Вујовић

Навијачи са јужне и сјеверне трибине одали су почаст навијачу Матији Вујовићу који је у петак трагично страдао у Никшићу. Они су у више наврата скандирали његово име, а на обије трибине је стајао транспарент са његовим именом.

Припријетили су гости још једном у 82. минуту Ејтан Тиби је главом са петерца гађао али је само уздрмао пречку голмана наше репрезентације. Изабраници Миодрага Радуловића су до краја имали неколико покушаја ааи безуспјешно,а оначан резултат поставио је Кинда сјајним ударцем са ивице шеснаестерца након доброг соло продора.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 02:38