Никола Ђурковић / - Милован Нововић
02/10/2021 u 12:54 h
Милован НововићМилован Нововић
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Језеро фантастичном игром прекинуло серију Даниловграђана

Задовољан сам и због гола, али прије свега због побједе, истакао је стријелац гола Никола Ђурковић

У Беранама у утакмици Телеком Прве лиге прекинуте су двије серије. На једној страни Плављани прву побједу на „домаћем” терену су остварили, док су на другој Даниловграђани, прекинули низ од четири побједе. Зато је задовољство у екипи Језера било разумљиво. Кормилар Младен Ламбулић, направио је гест вриједан пажње након тријумфа своје екипе. Кад је требало да се дају званично изјаве оне је послао пред новинаре стријелца јединог гола Николу Ђурковића.

- Задовољан сам игром, залагањем и побједом. Кад се побиједи најзаслужнији су превенствено играчи и зато они треба да дају изјаве. Кад губимо, ту сам ја - казао је Ламбулић.

Најбољи актер утакмице и стријелац јединог гола, вриједног тријумфа, Никола Ђурковић каже да су се договорили у свалачионици током одмор, да након  вођства у првом дијелу, изађу на терен и играју јако.

- Били смо одговорни у игри, посебно у дефанзиви. Исплатило се то и сачували смо вођство и узели прва три бода код куће. Ова нам је побједа требала – казао је Ђурковић.

Ђурковић истиче, са којим екипа на терену изгледа пуно боље, сигурније и самоувјереније, да је пратио акцију код гола и одлучио се да одмах упути шут на гол.

- Погледао сам голмана и одлучио да упутим ударац дијагонално, тако да сам погодио мрежу. Задовољан сам и због гола, али прије свега због побједе - истиче Ђурковић, додајући  да улазе у петнаестодневну паузу много растерећеније.

- У последње четири утакмице имамо три побједе, тако да ћемо радити максимално да наставимо са добрим резултатима. Имамо промијењену екипу, имамо и новог тренера. Требало је доста да се уиграмо и све полако долази на своје мјесто - истакао је Ђурковић.

На другој страни тренер Искре Срђан Никић је казао да су играли добро само у првих петнаестак минута.

- Имали смо зицер да поведемо и онда би утакмица отишла у други смјер. Нијесмо ту шансу искористили и из првог шута домаћина примили гол. Након тога се Језеро бранило фанатично и организовано и честитам им на побједи – поручио је Никић.

Каже да су у другом дијелу имали већи посјед лопте али да нијесу успјели да изједначе.

- Остаје нам у ових 15 дана да жестоко радимо. Ми само кад  радимо и кад се трудимо можемо да направимо добар резултат. А не кад причамо и у појединим дјеловима утакмице шетамо на терену - закључио је Никић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 07:26