Анес Хот (Фото: М.Н.)
01/07/2021 u 13:06 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Језеро наставило са довођењем појачања: Анес Хот нови Плављанин

У стручном штабу више није некада прослављени фудбалер Џенан Радончић, који је близу потпиусавања иностраног тренерског ангажмана

У Језеру и даље има новости. Како је казао сад већ изабрани предсједник Плавског прволигаша Ервин Тошић, нови играч је Анес Хот, који је последњу сезону провео на Косову, а прије тога играо за више клубова у Србији. Иначе, у међувремену је одржана Скупштина ФК Језеро, и с обзиром да је ранији предсједник Нихад Цановић, прешао на функцију градоначелника, због неспојивости функција све послове је обављао Тошић, у функцији спортског директора. Изабран је и нови састав Управног одбора.

-Има иза себе Хот, који има 26 година, и са 191 сантиметар кошаркашки висок, који игра на позицији класичног нападача, што нам је недостајало иза себе има богато фудбалско искуство. Између осталог играо је за Нови Пазар, био у Македонији у Пелистеру из Битоља...Поникао је у Тутину. Очекујемо доста од њега. Овим није листа појачања завршена. Треба нам лијеви бек, и играч за средину терена-каже Тошић.

У стручном штабу више није некада прослављени фудбалер Џенан Радончић, који је близу потпиусавања иностраног тренерског ангажмана. Није више члан екипе ни Беранац Ернест Исљами, као ни Мелдин Драшковић, вишегодишњи капитен.

У дуелу против Адрие било је неколико играча на проби, о чијем ангажману ће кормилар Младен Ламбулић накнадно дати последњу ријеч.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 05:55