Екипа из Плава жели да понови прошлосезонски успјех / - Дан
23/06/2021 u 21:06 h
Милован НововићМилован Нововић
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Језеро почело припреме, Ламбулић командовао покрет

Ја сам другачији тренер од многих и прије свега желим играчима да буду здрави, а резултат ће доћи или не, казао је стратег Језера, Младен Ламбулић

Нови шеф струке Језера Младен Ламбулић данас је одрадио први тренинг са плавским прволигашем. Сви су одмах прионули на посао, упркос томе што терен није у баш најбољем стању. Како је Ламбулић саопштио играчима радиће се за почетак једом дневно. А онда у сриједу слиједи утакмица против Адрие. Или у Колашину или Мојковцу.

– Захвалан сам на указаном повјерењу да водим Језеро гдје сам по други пут. Трудићу се да дам свој максимум, да играчима пружим нешто како до сада нијесу имали прилике да раде. Ја сам другачији тренер од многих и прије свега желим играчима да буду здрави, а резултат ће доћи или не – казао је Ламбулић.

Он је додао свако мора да у датом тренутку да све што може, што ће нада се дати добар резултат.

– Прошле сезоне је направљен резултат за поштовање. Али у фудбалу нема прошлости. Само се гледа садашњост, тако да се увијек мора дати максимум. Тренинг ставља и уклања из тима. Немам никакву обавезуу према било коме и све од нас заједно зависи какви ће резултати бити – поручио је Ламбулић.

Када је ријеч о кадровским решењима, Ламбулић каже да је дошло неколико појачања, али се мора ангажовати још нових играча.

Нихад Цановић, предсједник Општине Плав је поздравио играче и казао да ће клуб имати највећу могућу пажњу и помоћ.

– Наши циљеви се не мијењају. Да прије свега прикажемо добру игру, да будемо прави спортисти, и вјерујем да ће резултати доћи. Прва лига није лака, али уз добар рад, и добре услове, надам се да можемо остварити прошлосезонски резултат. То пето освојено мјесто нас обавезује на велики рад – казао је Цановић.

Цановић је додао да очекује да се афирмишу и млади играчи.

– Припреме ћемо комплетне обавити у Плаву, с обзиром на идеалну надморску висину а првенствене утакмице ћемо играти у Беранама или Бијелом Пољу – закључио је Цановић.

На прозивци је био ранији капитен Мелдин Дрешковић, али није тренирао, јер чека решавање ангажмана. Слична је ситација са одсустним Ндуе МујецијемРадош Дедић је изостао због повреде леђа. Од новајлија ту су били Миљан Влаисављевић, Мирза Ђурђевић, Срђан Бошковић, Матија Рачић, и најновија аквизиција Вељко Раденовић из Кома.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 17:44