Кастратовић / - фото: М.Н.
17/10/2021 u 12:23 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Језеро поразом од Дечића прекинуло серију

За двије године ово је први пораз Плављана, али и први голови у њиховој мрежи

Језеро је поразом од Дечића прекинуло успјешно серију против тима из Тузи. За двије године ово је први пораз Плављана, али и први голови у њиховој мрежи. На голу Језера је мио Стефан Кастратовић. Испало је да ни крив ни дужан, примио је два гола. Први у самом почетку меча, кад је неко скренуо шут Тузана и лопта завршила у мрежи. Други са бијеле тачке.

- Ниjeсмо били слабији ривал од екипе Дечића, иако то крајњи исход не показује. Примили смо два гола и осјетили први прволигашки пораз у сусретима са Дечићем. Први гол домаћина, у првој фази меча је утицао је да не испоштујемо договор из свлачионице. Ипак до одласка на одмор, односно прије другог гола домаћина, са пенала, имали смо пар шанси. Да смо их искористили тешко је замислити били исход био на крају другачији.

Додаје Кастратовић, да што прије морају из глава да избаце дуел у Тузима. Да приону на жесток рад, и већ на следећој утакмици, кад у Беранама дочекују Сутјеску, што ће бити једна од најтежих до сада испита, покушају да дају све од себе.

- Окрећемо се следећој утакмици. Долази прејак ривал у незгодном тренутку. Вјерујемо у себе и надамо се да ћемо већ од наредног кола вратити се на побједнички колосјек - закључио је Кaстрaтовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 09:47