фото: Милован Нововић / - фото: Милован Нововић
22/10/2021 u 16:59 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Језеро сјутра у Беранама дочекује лидера Сутјеску

Сви у Језеру су спремни и једва чекају почетак утакмице

На градском стадиону у Беранама Језеро сјутра бије битку са екипом Сутјеске. Сви у табору Плављана знају да им нимало неће бити лако, али су сви оптимисти кад је у питању спремност да дају максимум како би се на достојан начин супроставили никшићанима.

- Играти против првопласираног на табели који је до сада без пораза и уз то јури рекорде по успјешности, није никако лако.Знамо сви да ће нам бити веома тешко, иако играмо на ,,домаћем'' терену. Покушаћемо да играмо своју игру. Неоптерећени снагом ривала. Колико ћемо у томе успјети видјећемо - каже кормилар Језера Младен Ламбулић.

Додаје да Никшићани у екипи практично немају слабог мјеста.

- Ми се унапријед не предајемо. Знамо да је Сутјеска фаворит, али узмицања нема. Таква смо екипа. То смо показали до сада. Борићемо се мушки да остваримо позитиван резултат. Знамо да су бољи ривал у овом тренутку. Ипак, играћемо паметно, да искористимо  неке њихове мане. Јер ни они нијесу сигурно савршени-поручује Ламбулић.

Сви у Језеру су спремни и једва чекају почетак утакмице. О стартној једанаесторици, Ламбулић ће одлучити пред почетак сусрета. Сигурно је да због повреде изостаје штопер Василије Раденовић.

Вјероватни састав: Асановић, Рачић, Вуковић, Дедић, Јовићевић, Ђурковић, Аџовић, Ђурковић, Ламбулић, Менди, Влаисављевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 17:18