Јоветић на једном од претходних тренинга / - фото: ФСЦГ/Филип Филиповић
06/09/2021 u 12:54 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Јоветић предводи „соколове” против Летоније

Јоветић: Тренутно је све у реду са листом и спреман сам да заиграм сјутра. Поштујемо противника, али вјерујемо у себе и да уз прави приступ од првог минута можемо да освојимо три бода

Добра вијест је потврђена на конференцији за медије фудбалског савеза Црне Горе.

Стеван Јоветић се опоравио од повреде и у уторак од 20.45 сати ће предводити „храбре соколове” у мечу шестог кола квалификација за Свјетско првенство против Летоније.

Тренутно је све у реду. Добио сам ударац у лист, неколико дана прије утакмице са Бајерном у Бундеслиги. Магнетна резонанца је показала да није ништа озбиљно, али сам морао да одморим пет–шест дана. Тренирао са у претходном периоду са екипом и спреман сам да заиграм сјутра – поручио је Стеван Јоветић.

„Црвенима” је меч под Горицом практично „бити или не бити” за опстанак у трци за једно од прва два мјеста у групи.

Утакмица јесте важна, али до краја квалификација нас чекају још четири, тако да нема потребе да стварамо додатни притисак. Играће се фудбал и некон Летоније. Респектабилан су противник. Увјерили смо се у то у Риги, гдје смо једва побиједили у 83. минуту (2:1). Касније су узели бод Турској, тако да неће бити ни мало лако. Искрено, када играмо кући, вјерујемо да свакога можемо да побиједимо. Поштујемо Летонију, али вјерујемо у себе и да уз прави приступ од првог минута можемо да освојимо три бода – додао је ас берлинске Херте.

Капитен Црне Горе се осврнуо на утакмице са Турском и Холандијом, па закључио:

Сматрам да бисмо са четири бода из ова три меча испунили циљ за септембарски циклус и ушли у последња два мјесеца са великим шансама за пласман у бараж за Мундијал.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 17:32