/ - FOTO. DADO ĐILAS
17/12/2022 u 16:13 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO) Kad je Miha Vijerija, Adrijana i Favalija vodio u provod po Beogradu

Zamislite sledeću scenu - pet svjetskih fudbalskih zvijezda stoji u redu kod čuvenog Lokija na Dorćolu i čeka da naruči pljeskavice s lukom, pa idu u provod sa Cecom

Dejan Stanković i Siniša Mihajlović svojevremeno su doveli Adrijana, Kristijana Vijerija i Đuzepea Favalija u Beograd i umjesto u neki luksuzni restoran, tadašnje saigrače iz Intera i asove svjetskog fudbala izveli su pred kiosk sa brzom hranom - kod čuvenoj Lokija na Dorćolu. 

image
- FOTO: DADO ĐILAS

Zamislite sledeću scenu - pet svjetskih fudbalskih zvezda stoji u redu ispred kioska s brzom hranom i čeka da naruči pljeskavice s lukom.

Upravo to desilo se u Beogradu, a tih petorica asova bili su Mihajlović, Stanković, Adrijano, Vijeri i Favali.

image
- FOTO: DADO ĐILAS

Siniša i Deki riješili su da jednu od pauza u prvenstvu Italije iskoriste da dovedu u Beograd saigrače iz Intera i Lacija. Za početak boravka u Srbije odveli su ih na večeru koju će pomenuti tri igrača sigurno pamtiti cio život.

Umjesto glamuroznog restorana, kao što su vjerovatno očekivali, završili su u dugačkom redu ispred kioska sa brzom hranom. Mnogi bi vjerovatno teško i povjerovali u ovu priču da nisu nastale legendarne fotografije fotoreportera Dada Đilasa.

image
- FOTO: DADO ĐILAS

Fudbaleri su kao sav "normalan svijet" strpljivo čekali u redu, dok su prolaznici u potpunom šoku gledali fudbalske zvijezde i pitali se da li sanjaju.

image
- FOTO: DADO ĐILAS

Kad su dobili svoje pljeskavice s lukom, Adrijano, Vijeri i Favali su ih za tili čas smazali.

Kako su svjedočil radnici iz kioska brze hrane, Brazilac i Italijani su bili potpuno oduševljeni beogradskim pljeskavicama.

Siniša i Dejan Stanković bili su saigrači sa Adrijanom u Interu, dok je sa Vijerijem i Favalijem igrali zajedno u Interu.

Da bi osjetili potpuno autentičnu sliku tadašnje Srbije, legendarni fudbaleri završili su dan u jednom prestoničkom klubu, gdje je samo za njih pjevala Svetlana Ceca Ražnatović.

image
- FOTO: DADO ĐILAS

Iako vjerovatno nisu razumjeli šta slušaju, Adrijano, Vijeri i Favali su se sjajno provodili.

image
- FOTO: DADO ĐILAS

Mihajlović i Stanković bili su veliki prijatelji sa Cecom, pa su nekoliko puta bili na njenim nastupima, a bilo je i dana kada je poznata pjevačica pjevala samo za njihove uši.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 08:50