Mikael Arteta / -FOTO: ARSENAL
29/07/2022 u 16:17 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kada sam se rodio imao sam bolest na srcu i dvije godine su pokušavali da mi spase život

Mikael Arteta, trener Arsenala, pričao o teškom odrastanju

Trener Arsenala, Mikel Arteta govorio je o svom teškom odrastanju , jer je imao bolest na srcu i doktori su dvije godine pokušavali da mu spase život.

To je otkrio u Amazonovom dokumentarcu “All or nothing”.

“U svakoj industriji postoje timovi koji imaju vrhunske performanse. Zovu ih tako iz jednog razloga. Oni postižu rezultate. Kada sam se rodio imao sam bolest na srcu i dvije godine su pokušavali da mi spase život. Dobio sam šansu i prvu operaciju imao sam u Španiji. Timovi sa vrhunskim performansama nisu samo u fudbalu ili košarci, već i timovi za hitne slučajeve poput onih koji rade u bolnici. Oni moraju da se okruže posebnim ljudima, onima koji su spremni da daju 100 odsto i rade to zato što to vole, to je njihova svrha i cilj.”, izjavio je Arteta, a prenosi "Telesport".

Priznao je kako se osjećao nakon ubjedljivog poraza od Mančester sitija (5:0)

“Osjetio sam strah i nesigurnost, ali želim da se zahvalim svima vama, jer ste od tako teškog momenta napravili jednu od najboljih nedelja u mojoj fudbalskoj karijeri. Vjerujte u sebe, veoma ste dobri. Ne želim da u bilo kom lošem momentu krivite sebe”, ispričao je Arteta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 15:26