Crnogorski kadeti / - FOTO: FSCG
07/02/2023 u 15:08 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kadeti poraženi od Kipra

Kadetska reprezentacija Crne Gore poražena je od Kipra u danas odigranom prijateljskom meču

Duel u Peji riješen je u posljednjim trenucima utakmice, pogotkom Hrisisa Evangelua za konačnih 1:0.

Ekipa Gorana Perišića, koja će u martu igrati elitnu rundu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, bila je bolji rival u većem dijelu meča, ali nije uspjela da materijalizuje bolju igru.

- Bila je ovo prva od dvije provjere protiv selekcije koja se takođe plasirala u elitnu rundu kvalifikacija. Imajući u vidu da smo u jeku pripremnog perioda, zadovoljan sam kako smo djelovali i to naročito u drugom poluvremenu, kada smo dobro odgovorili na agresivnu igru protivnika. Ima dosta toga čime nisam zadovoljan, ali ćemo sve to pokušati da ispravimo do početka elitne runde - istakao je selektor Perišić.

Prvi dio utakmice protekao je u tvrdoj igri, bez puno šansi pred oba gola. Najizgledniju šansu propustili su ,,sokoli“ u 30. minutu - Andrej Camaj je probao iz dobre pozicije, ali ga je izblokirao protivnički igrač.

Nastavak je donio bolju igru Crne Gore, koja je u dva navrata mogla do pogotka. U 65. minutu Stefan Đukanović je malo kasnio na loptu Marka Perovića, dok je u 84. Andrija Bulatović odlično šutirao sa desetak metara, ali je golman domaćina uspio da odbrani taj udarac.

Kiprani su u trećem minutu sudijske nadoknade došli do trijumfa zahvaljujući preciznom udarcu Evangelua sa dvadesetak metara.

Isti rivali igraće i u četvrtak, sa početkom u 10 časova po našem vremenu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 07:06