Јован Калуђеровић / -Фото: ФСЦГ
17/06/2022 u 18:56 h
Дан порталДан портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Калуђеровић: Одбиjањем разговора Савићевић jе потврдио да му не одговараjу саговорници коjи његове ставове лагано могу да демантуjу

Предсједник ФСЦГ није смио да изађе на ТВ дуел са бивши судијом

Бивши интернационални фудбалски судиjа Jован Калуђеровић, коjи jе прошле године био jедини противкандидат Деjану Савићевићу за мjесто предсjедника Фудбалског савеза Црне Горе, обратио се новим саопштењем.

Калуђеровић jе приjе десетак дана позвао Савићевића на ТВ дуел, а данас jе саопштио да од дуела неће бити ништа, и то не његовом вољом.

"Деjан Савићевић jе одбио да учествуjе у емисиjи на Jавном сервису РТЦГ у коjоj смо требали да будемо гости он и jа. Након емисиjе Аргументи, у коjоj jе саопштио низ неистина, jавно сам позвао Савићевића да 'стисне петљу' па да поразговарамо пред очима jавности и изнесемо чињенице", казао jе Калуђеровић.

Савићевић jе гостуjући на поменутоj емисиjи позвао да Калуђеровића да се поjави на телевизиjи, каже коjи га клубови подржаваjу, изложи своj програм и поведе сараднике.

"Нека са собом поведе Раjа Божовића, пошто видим да су након свега поново у добрим односима, Вера Дукића и Душка Шарића", казао jе Савићевић.

Калуђевић га jе одмах сутрадан у саопштењу позвао на ТВ дуел.

"Одбиjањем разговора Савићевић jе потврдио да му не одговараjу саговорници коjи његове ставове лагано могу да демантуjу. Са друге стране, припремио сам питанjа на коjа Деjан нема, нити може имати одговоре. Остаjе да чекамо и надамо се да ће државни органи коначно преузети законске кораке и привести Деjана познанjу права", саопштио jе Калуђеровић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 09:31