/ -FOTO: RSCG
15/06/2024 u 14:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Kapisoda: Profesionalac na terenu, primjer pravog sportiste i van njega

Predsjednik Rukometnog saveza Petar Kapisoda uputio je telegram saučešća povodom smrti golmana fudbalske reprezentacije Matije Šarkića

Kapisoda je u telegramu, upućenom predsjedniku Fudbalskog saveza Dejanu Savićeviću, kazao da su sa velikom tugom i nevjericom primili vijest o preranom odlasku Matije Šarkića, golmana crnogorske reprezentacije.

-U ovim teškim trenucima za crnogorski sport, u ime Rukometnog saveza i u svoje ime, upućujem najiskrenije saučešće Matijinoj porodici, prijateljima i cijeloj fudbalskoj zajednici - stoji u telegramu Kapisode.

On je naveo da će zauvijek pamtiti njegovu energiju, talenat i doprinos crnogorskom fudbalu.

-Profesionalac na terenu, primjer pravog sportiste i van njega, Matija je bio oličenje posvećenosti i strasti prema fudbalu. Prije samo deset dana u Briselu je oduševio fudbalsku Evropu, a njegove nezaboravne odbrane protiv Belgije, jedne od najboljih reprezentacija na svijetu, zauvijek će ostati urezane u sjećanju svih nas - piše u telegramu.

Kapisoda je kazao da Matijina prerana smrt predstavlja nenadoknadiv gubitak za crnogorski sport, njegovu porodicu, prijatelje, saigrače, i sve koji su ga poznavali.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
11. jul 2024 20:58