Karlo Anćeloti / -FOTO: EPA
31/05/2023 u 17:12 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Karlo Anćeloti definitivno odbio ponudu Brazila

Informaciju objavio španski As

Trener Reala Karlo Anćeloti definitivno јe odbio ponudu da preuzme brazilsku reprezentaciјu, pošto će voditi madridski klub i naredne sezone, prenosi španski list "As".

Anćeloti ima ugovor sa Realom do juna 2024. godine.

Čelnici Brazilske fudbalske konfederaciјe (CBF) su nedjeljama pokušavali da ubijede italiјanskog stručnjaka da preuzme njihovu selekciјu, ali јe Anćeloti јe odlučio da ostane na klupi Reala.

- Italiјanski trener već sastavlja tim za novu sezonu. Planira da dovede četiri igrača. Anćeloti želi јedno poјačanje u odbrani i srednjem redu, kao i dvoјicu u napadu. Јedan od te dve dvoјice biće Žoselu, a drugo poјačanje zavisi od toga da li će Karim Benzema i naredne sezone igrati za Real - navodi se u tekstu španskog "Asa".

Real јe ove sezone osvoјio Kup kralja, evropski Superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo.

Madridski klub јe kolo preij kraјa La Lige na drugom mjestu na tabeli sa 11 bodova manje od prvoplasirane Barselone, dok јe u polufinalu Lige šampiona eliminisan od Mančester sitiјa.

- Zna se i da će Džud Belingem da poјača Real. Marko Asensio sigurno odlazi, kao i Mariјano. Očekuјe se da Dani Sebaljos i Naćo Fernandez da produže ugovore, pošto su Luka Modrić i Toni Kros to već učinili - zaključio јe španski list.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 07:59