Matjaž Kek / -FOTO: NSZ.SI
02/12/2023 u 21:45 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kek: Dobili smo tešku grupu

Vidim da su se svi smijali kada su dobili Sloveniju, ali će možda zapaliti zbog toga - istakao je slovenački stručnjak

Selektor reprezentacije Slovenije Matjaž Kek kazao je nakon žreba u Hamburgu da grupa u kojoj se nalazi njegova selekcija nije nimalo laka.

-Sve tri reprezentacije su nam bili rivali ne tako davno. Grupa svakako nije laka, Slovenija nije favorit. Ipak, moramo da budemo svjesni našeg kvaliteta. Moramo dobro da planiramo pripremne mečeve, uz onaj protiv SAD-a u januaru, igraćemo još četiri. Mjesta gdje će se igrati su dostupna navijačima, već smo izabrali i gdje će nam biti baza. Ne znam šta može da bude veći motiv od ovakvih rivala. Znamo ih sve, i oni znaju nas - rekao je Kek.
Slovenački stručnjak je potom analizirao grupu.
-Englezi su uvijk bili prejaki za nas, sa Dancima smo igrali prije nekoliko dana (poraz u Kopenhagenu 2:1), Srbi su nas osramotili prošle godine (4:1 u Beogradu), ali smo im donekle vratili u Ljubljani (2:2). Ima mnogo izazova. Bez obzira na teške rivale, vodim na Evropsko prvenstvo momke koji žele pozitivan rezultat. Vidim da su se neki smijali kada su dobili Sloveniju, ali možda će zažaliti zbog toga. Učinićemo sve da se to desi - kazao je Kek, a prenose beogradski mediji.
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 09:43