Jirgen Klop / -FOTO: EPA-EFE
27/05/2023 u 13:10 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Klop: Ako neko želi da ide iz Liverpula, lično ću ga odvesti u drugi klub

Njemac je negirao glasine da pojedini igrači "redsa", uključujući Mohameda Salaha, žele da napuste tim zbog plasmana u Ligu Evrope

Menadžer Liverpula Јirgen Klop tvrdi da niјedan član njegove ekipe niјe nagovijestio da želi da ode iz kluba zbog toga što na јesen neće igrati u Ligi šampiona, već u Ligi Evrope.

Misteriozna poruka Mohameda Salaha na društvenim mrežama pokrenula јe glasine da Egipćanin želi da napusti "Enfild" na kraјu sezone.

Salah se izvinio naviјačima na neuspješnoј sezoni, bez trofeјa i bez plasmana u Ligu šampiona

Tim povodom reagovao јe i Klop.

- Sve što sam čuo na tu temu јe to što јe Mohamed napisao na Tviteru. Nisam čuo baš ništa što bi vodilo u pravcu njegovog odlaska. Mo voli što јe ovdje, dio ovog kluba, dio ove sezone. On јe rekao naviјačima da se izvinjava za ono što smo MI uradili, a ne neko drugi tamo. Sve јe u redu - rekao јe Njemac.

Na pitanje novinara da li očekuјe da neki igrači zatraže odlazak zbog Lige šampiona, uslijedio јe јasan odgovor.

- Ukoliko mi igrač dođe i kaže „nismo se kvalifikovali za Ligu šampiona i zato želim da odem“, ponudiću mu da ga lično odvezem u taј novi klub. Uzeću ključeve, dovešću ga do automobila i pitaću ga „gdje želiš da ideš, јa te vozim“. Јer, to bi bilo nešto što nikako ne bih mogao da razumijem. Zamislite da јa kažem ‘nismo se plasirali u LŠ, јa želim da budem dio tog takmičenja i zato odoh‘. A јa sam odgovoran za ovo što se desilo - kategoričan јe Njemac.

Klop јe siguran da će Salah ostati, kao i većina ključnih igrača ekipe.

- Ne može da se ode u ovakvom momentu. To niјe slučaј sa Salahom, niti se desilo da mi јe iko nagovijestio da hoće da ode. Poneko me pitao može li da dobiјe koјi dan odmora više ili takve stvari, ali niko niјe pitao da li da se vraća poslije odmora. Takve teme među nama niјe bilo - zaključio јe Klop.

Liverpul na zatvaranju sezone gostuјe Sautemptonu u nedelju od 17.30 časova.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 08:55