Јирген Клоп / - Фото: Твитер
05/04/2022 u 13:11 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Клоп: Бенфика можда ниеј тамо гдје жели у својој лиги, али је тежак противник

Тренер фудбалера Ливерпула Јирген Клоп рекао је да је Бенфика тежак противник и додао да ће његовом тиму у предстојећем мечу четвртфинала Лиге шампиона бити потребна жеља, менталитет и узбуђење

- Бити на максимуму је план за све утакмице. Бенфика можда није тамо гдје жели да буде у својој лиги, али је тежак противник - рекао је Клоп.

Фудбалери Ливерпула гостују вечерас екипи Бенфике у првој утакмици четвртфинала Лиге шампиона, а Клоп је истако да је његов тим спреман за нови изазов.

- Потребни су нам жеља, менталитет и узбуђење. То не може да се купи. Мораш да сазриш као играч, као тренер, као тим. То вам омогућава да будете мирни. То је искуство. Играли смо утакмице у којима смо водили са 1:0 и гдје смо и даље јурцали као луди. Желим да моји играчи размишљају на прави начин - рекао је Јирген.

Клоп је навео и да је срећан због разговора Мохамеда Салаха и клуба о новом уговору Египћанина. Салах, чији уговор са "црвенима" истиче у јуну 2023. године, близу је договора са клубом о новом уговору који би га задржао на Енфилду до краја каријере.

- Срећан сам због тога што заинтересоване стране разговарају и то је све што ми сада треба - рекао је Клоп.

Утакмица између Бенфике и Ливерпула игра се вечерас од 21.00.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 23:30