Jirgen Klop / -FOTO: LIVERPUL
17/09/2023 u 12:37 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Klop: Pijem pivo samo kad pobjeđujemo u gostima, lani su mi zabranili alkohol

Trener Liverpula se našalio nakon pobjede protiv Vulverhemptona

Jirgen Klop nije krio oduševljenje nakon sjajnog povratka Liverpula u drugom poluvremenu i pobjede 1:3 na gostovanju kod Vulverhemptona.

Ovo je drugi gostujući trijumf sa preokretom nakon onog u Njukaslu, potvrda odličnog starta sezone za "redse", koji na svom saldu imaju 13 od mogućih 15 bodova.

Klop je u izjavi nakon utakmice otkrio da je samom sebi dao obećanje da će moći piti pivo tek kada pobijedi na gostovanju, što je značajno promijenilo njegove navike prošle sezone u kojoj je Liverpoul igrao daleko ispod svojih mogućnosti.

“Puno sam bolji, puno bolji nego prošle godine. Znate, pijem pivo samo kad pobjeđujemo u gostima. Prošle godine sam skoro postao antialkoholičar. Tako da mi ovo puno više odgovara, pobjeđivati ​​i piti pivo”, komentarisao je Klop.

Potom se osvrnuo na zbivanja na terenu i dva potpuno različita poluvremena njegove ekipe.

“U prvom poluvremenu smo bili jako loši, Vulvsi su nam pravili toliko problema. U drugom poluvremenu smo preuzeli kontrolu, preokrenuli rezultat u svoju korist i zasluženo pobijedili. Nekoliko puta naglašavam, ovo je bitno promijenjena ekipa, krećemo nešto od početka, naravno da će biti i padova i dobrih trenutaka u igri, ali najvažnije je pobjeđivati ​​što češće”, rekao je strateg Liverpula.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 23:25