Knežević u zagrljaju saigrača / -FOTO: FSCG
07/04/2023 u 17:01 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Knežević: Asistencija Adžiću mi je draža od gola

Krilni napadač koji je zimus stigao iz Sutjeske postigao prvi gol u plavom dresu

Poslednjih devet kola šampionata u „Meridijanbet“ Prvoj ligi Crne Gore, fudbaleri Budućnosti dočekuju sa pet bodova prednosti u odnosu na Sutjesku. Jasno je nakon odigranih utakmica ovog proljeća da „plavi“ sve drže u svojim rukama i da će dati sve od sebe da titulu vrate na stadion pod Goricom.

U poslednjem odigranom meču Podgoričani su bili ubjedljivi protiv Iskre – 3:0. Sve golove postigli su u poslednjih pet minuta susreta, a odličnom partijom se istakao Filip Knežević. Postigao je prvi gol, a potom je asistirao Vasiliju Adžiću kod drugog pogotka.

-Draža mi je asistencija za Adžića nego moj gol. Na neki način vidim sebe u tim godinama. Imao sam životnu šansu kao mladi igrač koju nisam iskoristio, a želim da je on iskoristi i ubijeđen sam da hoće. Vjerujem da će jednog dana igrati u ligama petice, mislim da ima kvalitet za to, ali mora da sanja o tome svake noći – rekao je Filip Knežević za zvanični sajt Budućnosti.

Nekadašnji igrač Borca, Partizana, Vitorije Gimaraeš, Radničkog, Čukaričkog, Vojvodine, Ašdoda, Proletara i Sutjeske potom je rekao da je konačno pokazao svoje parvo lice.

-Ljudi u klubu, baš kao i navijači znaju šta mogu da očekuju od mene, zbog golova i asistencija sam i doveden, a na neki način sam pokazao svoje pravo lice. Imali smo naporan početak sezone i derbije na samom startu, svi smo željeli da krenemo na pravi način nakon priprema koje smo odradili kvalitetno i pošteno. Međutim, meni je prvo stradao list, pa zatim leđa, ali vjerujem stručnom štabu i medicinskom osoblju, znaju šta rade u svakom trenutku. Sada sam dobro i to je najbitnije – kazao je Knežević.

Po njemu, zajedništvo koje Budućnost u ekipi ima može da bude presudan faktor u borbi za titulu.

-Pored svlačionice imamo individualni kvalitet koji dolazi do izražaja – poručio je Filip Knežević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
28. maj 2024 21:20