Dejan Kandić i Željko Komnenović / -FOTO: RADIO TIVAT
03/06/2023 u 16:46 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Komnenović: Arsenal je postao brend u crnogorskom fudbalu

Opština Tivat priredila prijem za fudbalere Arsenala

Iza fudbalera Arsenala je odlična sezona, u kojoj su osvajanjem trećeg mjesta izborili plasman na međunarodnu scenu, a igrali su i finale Kupa Crne Gore (poraženi u finalu od Sutjeske). Povodom ostvarenog u ovoj sezoni, predsjednik opštine Tivat Željko Komnenović priredio je danas prijem za Upravu, stručni štab i fudbalere Arsenala. Prijem je priređen u Porto Montenegru, koji je inače generalni sponzor kluba.

-Želim da vam od sveg srca čestitam na sjajnim rezultatima. Ponosan sam na sve vas i na ono što ste postigli. Zahvaljujući vama Asenal je veća postao brend u crnogorskom fudbalu. Malo je nedostajalo da osvojimo pehar namjenjen pobjedniku Kupa. Ali neka ostane nešto i za dogodine. Važno je da su građani Tivta i ja vjerovali u Arsenal. Drago mi je da su neki fudbaleri već napravili karijere, a neki će tek napraviti. Posebne čestitke upravi na čelu sa Dejanom Kandićem i Novicom Radojičićem. Oni su, što se kaže, ostavili srce na terenu. Čestitke treneru Radisavu Dargićeviću koji bilježi sjajne rezultate i ovo je kruna u njegovoj trenerskoj karijeri. Opština Tivat, dok sam ja tu, biće uz vas. Imamo i neke druge ambiciozne planove. Vjerujem i dalje u vas, kao i što sam onda na Pinama rekao: Ove godine Prva liga, dogodine Evropa. Naći ćemo i druge sponzore. A mogu da vam obećam da u narednom budžetu suma za Arsenal sigurno neće biti manja nego ove godine. Napravili ste jedan lavovski posao. Vjerujem da ćete dobre rezultate postići i u evropskim utakmicama. Želim vam sve najbolje i  u karijeri i u ličnom životu. Hvala Porto Montenegru i Peđi Lekoviću koji su, s pravom prepoznali ovu priču. Njihovo strateško partnerstvo je veoma važno za naš klub” – kazao je predsjednik opštine Željko Komnenović, a prenosi portal „Radio Tivat“.

Predsjednik Arsenala Dejan Kandić, zahvalio se prvom čovjeku opštine Tivat i potom rekao:

-Teško je govoriti posle predsjednika opštine jer je on inspirativan u govorima. Želim da vam se zahvalim na sjajnim igrama i rezultatima. Mi smo postavili neke ciljeve a ostvarili smo i više. Hvala Opštini i hvala Porto Montenegru koji su prepoznali ovo što radimo. Napravili smo jednu dobru hemiju, igra fudbalera, rad uprave, rad sa mlađim selekcijama... Bila je čast i zadovoljtsvo biti u Podgorici na finalu Kupa. Vi ste tad postali idoli za onih 400 djece koji su vas gledali. Zato morate biti još bolji da bi i taj podmladak bio bolji. idemo i dalje na stabilizaciju kluba po svim osnovama. Nadam se da ćemo dobre igre pružiti i u Evropi - rekao je Kandić, a prenosi portal „Radio Tivat“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 02:24