Антонио Конте / - Фото: Твитер
09/03/2022 u 08:40 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Конте: Пласман Тотенхема у Лигу шампиона је раван освајању Премијер лиге

Тренер Тотенхема Антонио Конте рекао је да би освајање четвртог мјеста на табели које води у Лигу шампиона следеће сезоне, за његову екипу било равно освајању шампионске титуле у Премијер лиги

Тотенхем је синоћ побиједио Евертон са 5:0 и налази се на седмом мјесту на табели, на три бода од четвртог мјеста, последњег које води у Лигу шампиона следеће сезоне. Лондонска екипа није играла у Лиги шампиона у последње двије сезоне.

- У јануару два играча су нас комплетирала. Мислим да можемо да се боримо. Можемо да се боримо за тај циљ. Важно је да имамо ту амбицију, не треба да се кријемо иза ње и видјећемо шта ће се догодити. Имамо још 12 утакмица до краја, не играмо ни за један трофеј и због тога треба да преузмем одговорност, прво ја - рекао је Конте, пренио је Еуроспорт.

- Не волим да причам о амбицијама и пласману у Лигу шампиона пошто волим да играм, освојим титулу у лиги и освајам трофеје. Али, у овој ситуацији, ако успијемо да освојимо четврто мјесто, то би била наша титула у Лиги шампиона или у Премијер лиги - дао је италијански тренер.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 05:52