Filip Kostić / Foto: EPA/ANDREJ CUKIC
18/06/2023 u 16:20 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kostić pred Bugarsku: Naša najvažnija utakmica

Reprezentativac Srbije vjeruje da tri boda iz ovog susreta „orlove“ približavaju cilju, a to je EP

Najbolja fudbalska reprezentacija Srbije u utorak gostovanjem u Razgradu nastavlja kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Nema sumnje da su „orlovi“ favoriti u ovom odmjeravanju snaga, a napadač filip Kostić je u izjavi za zvanični sajt FS Srbije kazao da je ova utakmica jedna od najbitnijih u dosadašnjem toku kvalifikacija.

-Po meni je to jedna od najbitnijih utakmica, znamo šta može da nam donese. Sa eventualnom pobjedom bili bismo mnogo bliži konačnom cilju. Imali smo u Beču lijepu uvertiru, spremni smo za ono što nas očekuje u Razgradu. Sigurno da nam neće biti lako, ali ja vjerujem u pobjedu, jer sa nova tri boda bili bismo mnogo bliže plasmanu na EP - istakao je Filip Kostić, a prenosi zvanični sajt FSS.

Kostić se potom osvrnio na pripremni meč sa Jordanom u Beču, koji je završen pobjedom „orlova“ od 3:2.

-Junski termin je jako nezgodan, ali kako svima, tako i nama. Selektor Dragan Stojković je podijelio minutažu. Dao je šansu i nekim igračima koji nisu mnogo igrali, dobili su priliku da se dokažu, pokažu da im je mjesto u reprezentaciji. Iskreno se nadam da su je iskoristili.

Srbija je u ovom terminu oslabljena, jer u timu nema glavnih napadača zbog saniranja povreda, a među njima je i Kostićev saigrač iz Juventusa Dušan Vlahović.

-Nedostaje mi, jer mi se družimo i van terena. Sa njim imamo kvalitet više. Želim mu da se što prije oporavi, da se vrati i postiže golove kao što je to radio u klubu i reprezentaciji – poručio je Kostić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 08:22