Mladen Krstajić / EPA-EFE-FOTO: EPA/GEORGI LICOVSKI
23/03/2023 u 15:29 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Krstajić: Crna Gora tradicionalno dobar tim

Srpski stručnjak pohvalio reprezentaciju Crne Gore

Selektor fudbalske reprezentacije Bugarske Mladen Krstajić kazao je da današnjoj konferenciji za novinare da su mečevi koji slijede potpuno drugačiji od onih u prethodnom periodu. Podsjećamo, srpski stručnjak je na klupu Bugarske stigao u julu prošle godine, vodio je selekciju na četiri utakmice i ima skor od tri pobjede i jednog remija.

-Posle četiri utakmice koјe smo odigrali i četiri mjeseca pauze, došlo јe vrijeme za evropske kvalifikaciјe. Odradili smo dobar posao u tom periodu, počeli smo da gradimo tim sa iskusnim igračima i dosta mladih, postavili smo temelje dobrog tima. Posle dvije priјateljske utakmice slijede mečevi za bodove  – rekao je Mladen Krstajić.

Kada je u pitanju grupa, selektor Bugarske je rekao:

-Grupa јe teška, moramo biti oprezni. Srbiјa јe veliki favorit, Mađarska igra snažno, Crna Gora јe tradicionalno dobar tim, neće biti lako. Naš cilj јe da nastavimo posao koјi smo radili, da pokažemo koncentraciјu i od igrača očekuje da pokažu svoj maksimum.

Krstajić nije želio da na konferenciji za novinare otrkiva sastav.

- U startnoj postavi mogu biti poznata i nepoznata imena. Bitno јe da danas protiv Crne Gore daju sve od sebe. Očekuјem tešku utakmicu, posebno jer je rival dobar i ima jako kvalitetne igrače – istakao je na kraju Mladen Krstajić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 07:17