Ненад Лалатовић / - WWW.SPORTSKACENTRALA.COM
07/06/2021 u 18:25 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Лалалтовић се вратио на Чаир

Лалатовић је истакао да се са задовољством враћа на чело „Реала са Нишаве” који је водио прије двије године

Након двије године одсуства, Ненад Лалатовић се вратио на чело Радничког из Ниша, преносе српски медији.

Претходних дана било је разних гласина ко ће сјести на ужарену клупу суперлигаша са Нишаве, али је управа клуба након анкете на друштвеним мрежама, у којој су навијачи доминантно жељели Лалатовића експресно реаговала. 

Лалатовић је истакао да се са задовољством враћа на чело „Реала са Нишаве” који је водио прије двије године.

– Нисам много размишљао када сам добио понуду од руководства на челу са Ивицом Тончевом и Драганом Марковићем Маркониjем. Већ смо показали да смо добитна комбинациjа и договорили смо се буквално за пет минута. За Раднички и његове навиjаче сам се пуно везао и веома ми jе драго што ћемо поново бити на истоj страни. Ово jе велики клуб, Ниш jе сjаjан град за живот и jедва чекам да поново почнемо да пишемо историjу – поручио jе Лалатовић.

Лалатовићу ће ово бити други мандат на клупи екипе са Чаира, а када их је предводио у сезони 18/19, завршили су као вицешампиони, и након дуго времена поново су заиграли у Европи. Растанак са Нишлијама након тога није прошао баш пријатељски, па је у првом сусрету Радничког и Војводине, коју је Лалатовић преузео након одласка, дошло до кошкања између њега и управе Радничког, када им је на одласку са терена добацивао да ће рећи све што зна о „намјештеним утакмицама”.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 06:30