Никшићани задовољни одлазе на паузу / - фото: Дан/Жељко Шапурић
02/10/2021 u 20:18 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Личина сачувао три бода Никшићанима

Тренер Сутјеске Милија Савовић казао да су се његови изабраници задовољили почетним вођством. Никач се нада успјешној голгетерској серији. Тренер Подгорице Нено Вукчевић задовољан игром, али су грешке поново скупо плаћене

Лидери Прве Телеком црногорске лиге, фудбалери Сутјеске, одлазе на паузу задовољни. У отвореном мечу са Подгорицом у Доњој Горици, освојили су Никшићани три бода (2:1), иако су „жути” пријетили, успјели да изједначе на 1:1, а побједу Никшићанима је у финишу дуела сачувао голман Суад Личина.

Капитен клуба из града под Требјесом је одбранио опасан ударац Адмира Адровића главом у судијској надокнади времена.

Као да смо се задвољили након почетког вођства и помилисли да ће се све само од себе ријешити. Изашли смо на старту агресивније, височије, створили много шанси, али су промашаји на крају могли да нас коштају. Брзоплетост је у питањи, олако потрошимо шансе. Надам се да ћемо на паузи то поправити. Вечерас смо имали среће, Личина је спасио три бода – казао је шеф стручног штаба Сутјеске, Милија Савовић.

Искусни нападач Никшићана Дарко Никач је постигао трећи гол у сезони.

Најбитнија су три бода. Утакмица је била тешка. Подгорица је играла агрисивно, ми одговорили пас игром, као што смо то радили у претходним мечевима. Задовољан сам трећим поготком у сезони и надам се да ћу наставити у истом ритму – рекао је Никач.

Шеф стручног штаба Подгорице, Ненад Вукчевић, није могао бити задовољан резултатом, али јесте игром своје екипе.

Игром сам изузетно задовољан. Жао ми је што нисмо успјели да извучемо нешто из ове утакмице. Заслужили смо макар бод. Са грчом и превеликим респектом према лидеру смо ушли у меч, што нас је коштало првог примљеног гола. Апосторфирао бих добре ствари, велики број шанси, пас игру. Ипак, скупо су нас коштале двије грешке. Није нам то први пут. Практично је правило да чим направимо грешку примимо гол. Надам се да ћемо у наредном периоду грешке свести на минимум – закључио је Нено Вукчевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 00:03