Жарко Поповић / - фото: Дан/Срђан Ђиђо Бољевић
02/10/2021 u 12:37 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Љешкопољци указују респект, Никшићани долазе пуним гасом

Подгорица и Сутјеска ће у 18 часова отворити суботњи програм 10. кола Прве Телеком црногорске лиге. Сат касније комшијски дерби играју Морнар и Петровац

Подгорица и Сутјеска, отвориће у 18 сати данашњи програм Прве Телеком лиге.

Улога фаворита припада Никшићанима, али везни фудбалер клуба из Доње Горице, Жарко Поповић, поручује да он и саигачи неће изаћи на терен са бијелом заставом.

Тешка утакмица играмо против екипе коjа jе фаворит у овом мечу. Имамо респект према њима и њиховим досадашњим резултатима, али ми у овом мечу можемо да добиjемо доста тога. Пробаћемо да изненадимо Сутjеску и упишемо бодове – рекао је Поповић.

Никшићани ове сезоне суверено владају првенством. Без обзира што их је протекла првенствена рунда учврстила на челној позицији, стручни штаб и фудбалери Сутјеске су и даље опрезни у причама о шампионској титули.

Идемо у госте доброј екипи, па се нећу правити паметан, нити нешто посебно измишљати, ако констатујем да нас очекује више него захтјевна утакмица. Они сигурно имају бољу екипу, него што би се то дало наслутити на основу тренутног положаја на табели – констатује штопер Никшићана, Мелдин Дрешковић.

Како до успјеха против Подгорице ?

Мотива имамо на претек, али свакако да ће и противник у дуел ући са истом жељом. Са максималним уважавањем покушаћемо да наметнемо нашу игру, али сигурно је да ће и они учинити све да стигну до позитивног резултата. Јесте, имамо заиста не мали бодовни вишак, којем се нико није надао, али једино је и сада исправно изаћи на терен и дати гас. Никад у фудбалу не можеш све предвидjети, боље рећи ова игра је непредвидива – закључио је Мелдин Дрешковић.

Сат касније након дуела у Љешкопољу, почеће комшијски дерби између Морнара и Петровца.

У петак је Језеро минималном резултатом савладало Искру.

У недјељу играју Зета – Дечић (19) и Будућост – Рудар (20).

Н.Ј-Б.К.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 10:11