Marko Đurović / Foto: FK Lovćen
05/12/2023 u 17:21 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Lovćen bez predsjednika - Marko Đurović podnio ostavku

U trenutku kad smo preuzeli klub, on je bio u veoma lošem stanju. Uspjeli smo da ostvarimo zacrtane ciljeve, a to je povratak u Drugu ligu, a onda i stabilizacija kluba - istakao je Đurović

Marko Đurović više nije predsjednik Fudbalskog kluba Lovćen. Nakon godinu i po dana provedenih na čelu najstarijeg crnogorskog kluba, Đurović je odlučio da se povuče odosno da podnese ostavku na tu fuinkciju.

-Nakon godinu i po dana, iz privatnih razloga, podnio sam ostavku na mjesto predsjednika najstarijeg crnogorskog fudbalskog kolektiva. U trenutku kad smo preuzeli klub, on je bio u veoma lošem stanju. Uspjeli smo da ostvarimo zacrtane ciljeve, a to je povratak u Drugu ligu, a onda i stabilizacija kluba. Samim tim, mogu biti zadovoljan urađenim – rekao je za Radio Cetinje Marko Đurović.

Đurovioć je potom dodao da je za prethodnih godinu i po, klub funkcionisao kao jedna porodica

-Zahvalio bih se kompletnom timu, stručnom štabu, Opštini i svim ljudima sa kojima sam sarađivao. Nadam se da će i u budućnosti klub nastaviti da ide u pravom pravcu i da će se vratiti tamo gdje mu je i mjesto – istakao je Marko Đurović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 17:51