Optimista: Arijel Lusero / -FOTO: FSCG
08/04/2023 u 11:55 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Lusero: Da nastavimo u istom ritmu

Vjerujem u osvajanje nova tri boda - rekao je argentinski fudbaler

Sa liderske pozicije i sa pet bodova viška u odnosu na Sutjesku, fudbaleri Budućnosti dočekuju nastavak sezone. Plavi će nakon ubjedljive pobjede nad Iskrom ugostiti Petrovac i sa novim trijimfom napraviti još jedan korak više ka osvajanju titule.

Argentinac Arijel Lusero rekao je za klupski sajt da je presrećan zbog rezultata koje klub postiže ovog proljeća.

-Mnogo sam srećan što smo vezali četiri pobjede, ekipa je to zaslužila vrijednim radom, a dobri rezultati utiču svima nama pozitivno na samopouzdanje. Sada se nalazimo u dobroj situaciji - poručio je 23-godišnji Argentinac.

O današnjem rivalu, ekipi Petrovca, Lusero je govorio pozitivno.

-Mislim da je pred nama jedna lijepa utakmica za igranje, a očekujem da bude potpuno različita u odnosu na Mornar i Iskru. Sigurno je da ćemo mi igrati našu igru koju već neko vrijeme demonstriramo, pogotovo kada igramo kod kuće. Očekujem da osvojimo nova tri boda, borićemo se za njih svim silama- rekao je Lusero, koji ima drugarski odnos sa dva važna igrača Petrovca – Faustom i Augustom.

-Faust je vrhunski napadač i moramo dobro da ga čuvamo, dok je na sredini terena Augusto koji je takođe odličan igrač i kome ne smijemo da dozvolimo da razvija igru. Međutim, mi se pitamo i vjerujem da ćemo nači prostor da mi prezentujemo našu igru – poručio je na kraju Arijel Lusero.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 14:56