Arijel Lusero / -FOTO: FSCG
21/03/2023 u 11:50 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Lusero: Najbolje od mene tek predstoji

Presrećan sam zbog gola u Beranama - istakao je argentinski internacionalac

Nakon 26. kola domaćeg prvenstva Budućnost je, zajedno sa Sutjeskom, na čelu tabele. Plavi su pobjedom nad Jezerom u prošlom kolu došli su u situaciju da sami odlučuju o svojoj sudbini, jer uz identičan broj bodova kao Nikšićani imaju i utakmicu manje.

Meč sa Jezerom riješio je prelijepim pogotkom riješio argentinski internacionalac Arijel Lusero, koji je za klupski sajt rekao:

-Prelijep je osjećaj postići gol, pogotovo kada dođe u važnom trenutku i za pobjedu ekipe. Osjećam se veoma dobro nakon vikenda – rekao je Lusero i potom nastavio: -Znali smo da će utakmica da bude teška, jer Jezero igra izuzetno čvrsto kod kuće. Međutim, kao tim smo izašli samouvjereni da ostvarimo cilj i trijumfujemo. Vratili smo se na prvo mjesto i utisak je potpun.

Tokom prvog dijela sezone, Lusero se tražio u plavom dresu, ali je tokom pauze i mečeva u dosadašnjem toku proljećnog dijela pokazao da je pravo pojačanje za Budućnost.

-Bilo mi je mnogo važno da se prilagodim tokom priprema kako bih mogao da pokažem svoju najbolju verziju. Osjećam se veoma dobro, imam neophodno samopouzdanje i pokušavam da se iz utakmice u utakmicu pokažem u što boljem svijetlu. Mislim da ono najbolje od mene tek slijedi - jasan je Lusero.

Tokom jeseni, Lusero je igrao kao krilni napadač i kao polušpic.

-Nije mi problem da igram na bilo kojoj poziciji, jer je tim najvažniji, ali mjesto polušpica je definitivno moja prirodna pozicija. Mislim da na tom mjestu mogu da pokažem najbolji dio svog repertoara i da najviše doprinesem timu -  istakao je Lusero na kraju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 02:35