Zdravko Mamić / - FOTO: PRINTSCREEN
13/02/2023 u 10:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mamić: Opraštam se od Dinama i hrvatskog fudbala

Dugogodišnji fudbalski radnik i menadžer Zdravko Mamić kazao je da se povlači iz poslova vezanih za Dinamo iz Zagreba i hrvatski fudbal

Mamić, koji je u Bosni i Hercegovini jer bježi od hrvatskog pravosuđa, kazao je za Glas Srpske da se definitivno povlači iz poslovanja vezanih za hrvatski fudbal.

- Putem ovog intervjua se opraštam od Dinama i hrvatskog fudbala. Da nije bilo smrti Ćira Blaževića, već bih održao konferenciju za novinare i oprostio se zvanično. U emotivnom smislu nikad neću odustati od Dinama, to je moj život, ali što se tiče mog rada i učestvovanja u bilo kakvom upravljanju, to je apsolutna prošlost. Može se tako reći - rekao je Mamić.

On se smtra tvorcem velikih uspjeha Dinama poslednjih 20 godina i transfera koje je ostvario zagrebački klub.

- Dinamo je u smislu bilo kakvog mog rada i angažmana - prošlost. Više se neću baviti, ne Dinamom, već fudbalom uopšte. Biću samo običan navijač. U jeseni sam života. Najviše me u životu potresla Ćirova smrt. Iako mi je i otac umro, ali mislim da mi je u ovom vremenu ostavilo najveći pečat. Neke stvari koje do sada nisam dobro razumio, nakon Ćirove smrti mislim da sam ih shvatio i moj oproštaj od fudbala je konačan - poručio je Mamić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 02:42