До историјске побједе у тешким условима / - фото: SCREENSHOT/FSCG.ME
17/09/2021 u 19:49 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Марић: Побједа у потпуности заслужена

Селектор црногорских фудбалерки потенцирао огромну жељу својих изабраница у Зеници. Жали за искључењима Карличић и Ђукић

Женска фудбалска репрезентациjа Црне Горе освојила је у Зеници прве бодове од кад наступа у квалификацијама за неко велико такмичење.

Изабранице Мирка Марића су на старту квалификација за Свјетско првенство савладале Босну и Херцеговину.

Чињеница jе да смо били бољи током читаве утакмице и побjеда jе у потпуности заслужена. Дjевоjке су заслужиле овако нешто, због огромне жеље и залагања током циjелог меча, по веома тешком терену. Са два рана гола смо шокирали противнице, а онда направили грешку у фази одбране и вратили их у игру. У периоду до полувремена су успjеле да дођу до изjедначења. У другом диjелу смо поново преузели инициjативу и дошли до побjеде – рекао је за ФСЦГ селектор Мирко Марић.

У финишу меча су други црвени картон добиле Јелена Карличић и Дариjа Ђукић, тако да неће моћи да играју против Русије у Москви, 21. септембра.

Штета што су двиjе стандардне играчице добиле парне картоне у надокнади времена, али жеља за побjедом jе била толика да су у жару борбе заслужиле искључења. Имамо два дана за опоравак, па идемо на пут у Москву, гдjе играмо са jедним од фаворита за прво мjесто у групи. Циљ jе да пружимо максимум, а видjећемо гдjе ће нас то одвести – додао је Марић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 11:10