Radost Pavlovskog i saigrača / -FOTO: FSCG
26/04/2023 u 15:38 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Marko Pavlovski: Sve je u našim rukama

Respektujemo Sutjesku, ali će svakako igrati na pobjedu u predstojećem derbiju - rekao je Pavlovski

Poslednjeg dana prelaznog roka, Marko Pavlovski je stigao u Budućnost kao veliko pojačanje. Nekadašnji omladinski reprezentativac Srbije je u prvih par kola tražio sebe, ali u poslednjih nekoliko mečeva igra sve bolje. Čekao se i njegov gol, a on je stigao u prošlom kolu protiv Rudara. Pavlovski je na efektan način pogodio mrežu Pljevljaka u sedmom minutu i na neki način donio svojoj ekipi pobjedu.

-Uvijek je lijepo kada postignete gol, ali sve je podređeno timu, cjelokupnom kolektivu i našem zajedničkom cilju. Najbitnije je da smo upisali tri veoma važna boda – rekao je Pavlovski za klupski sajt.

Kapiten omladinske reprezentacije Srbije iz 2013. godine koja je bila prvak Evrope, potom je rekao:

-Pobjeda je važna zbog samopouzdanja pred derbi, kao i zbog činjenice što smo se vratili na pravi put nakon tri utakmice bez trijumfa. Utakmica nije bila nimalo laka, posebno jer smo par dana prije toga remizirali na teškom terenu u Pljevljima, ali je ekipa pokazala karakter i to je ono što odvaja velike ekipe od prosječnih. Najbitnije je da je sve u našim rukama pred finiš sezone.

Sva pažnja plavih je nakon duela sa Rudarom preusmjerena na najveći crnogorski derbi. Budućnost u subotu igra protiv Sutjeske kraj Bistrice od 20 meč koji može da odluči prvaka.

-Kada si igrač Budućnosti, očekivanja su uvijek najveća i od toga ne smiješ i ne možeš da pobjegneš. Spremni smo za veliki derbi, pokazali smo da možemo da se nosimo sa bilo kojom vrstom pritiska. Naravno, maksimalno respektujemo Sutjesku, a pripremamo se na naš način maksimalno fokusirani – istakao je Marko Pavlovski.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 01:30