Nenad Maslovar / Foto: Radio Tivat
06/05/2023 u 16:16 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Maslovar: Dobili smo odgovor FSCG, nismo tražili kaznu za delegata

Želimo da nam se razjasni pravilo oko nastupa bonus igrača

Čelnici Grblja ponovo su se danas obratili javnosti i to nakon odgovora koji su dobili iz FSCG.  U odgovoru Komisije za takmičenje navodi se da je delegat meča Grbalj – Bokelj Dalibor Živković u potpunosti priznao svoju grešku i da će za to biti sankcionisan od strane FSCG.

Sportski direktor „trikolora“ Nenad Maslovar rekao je da „Danu“ da nisu očekivali ovakav odgovor, jer oni nisu tražili da se kazni delegat, već da im razjasni pravilo oko nastupa bonus igrača.

-Iznenađeni smo odgovor od strane Komisije za takmičenje. U nijednoj svojoj rečenici nismo tražili kaznu za delegata utakmice, gospodina Dalibora Živkovića, jer je ona samo slijedio uputstva koje je u mom prisustvu dobio od Branislava Mandića. Ponavljam, mi tražimo da se razjasni pravilo oko nastupa igrača ispod 21 godine. Našem igraču Čavoru je onemogućeno da počne utakmicu, a protivničkom igraču koji je stariji od njega jeste. U njihovom odgovoru se navodi da mu je delegat dozvolio igranje u drugom poluvremenu. Pa ne može da dozvoli delegat hoće li nastupiti igrač ili ne, kada na terenu imamo bonus igrača. Dakle, želimo da nam se razjasni kako sve to može  – rekao je se sportski direktor Grblja Nenad Maslovar.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 20:00