Kilijan Mbape / -FOTO: EPA
10/05/2024 u 21:02 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Mbape: Odlazim iz Pari Sen Žermena

Novi klub francuskog superstara biće izvjesno je Real Madrid

Ono što je mjesecima najavljivano dobilo je i zvaničnu potvrdu - Kilijan Mbape je na društvenim mrežama saopštio da će na kraju sezone napustiti Pari Sen Žermen.

- Uvijek sam govorio da ću vam se obratiti jednog dana. Ovo je moja posljednja sezona u Pari Sen Žermenu i neću produžiti ugovor. Avantura će doći kraju za nekoliko nedjelja. Odigraću svoju posljednju utakmicu na "Parku prinčeva" u nedjelju. Mnogo je emocija, bila je čast igrati za najveći francuski klub. Rastao sam kao igrač, bio sam pored nekih od najboljih igrača u istoriji. Rastao sam kao igrač i čovjek. Želim da se zahvalim saigračima, svim saigračima sa kojima sam igrao, svim trenerima, Emeriju, Tuhelu, Poketinu, Galtijeu i Luisu Enrikeu, sportskim direktorima, svima koje vi ne vidite, bilo da su fizioterapeuti ili neko drugi... - kazao je Mbape.

Naglasio je da je PSŽ u dobrim rukama, a izvjesno je da će pojačati Real Madrid.

- Trebalo mi je ovo, neki novi izazov, posle sedam godina. Teško je... Najviše želim da se zahvalim navijačima. Ne žalim ni jednog trenutka za momente koje sam proveo ovdje. Čuvaću ovaj klub u svojim mislima do kraja života - rekao je Mbape.

Jedna od najboljih fudbalera svijeta Ligu 1 osvojio je sedam puta, postigao je 190 golova i dodao 74 asistencije u ovom takmičenju, ali sa Parižanima nije uspio da se domogne evropskog trofeja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
22. maj 2024 20:58