Мбапе са Келаифијем / - Фото: Твитер/ПСЖ
24/05/2022 u 11:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Мбапе: У разговорима са Перезом и Келаифијем тема није био новац

Иако су га сви видјели у дресу Реал Мадрида, Килијан Мбапе је одлучио да остане вјеран Пари Сен Жермену

Француз на ктрају није желио да нпусти клуб у који еј дошао из Монака 2017. година и многи су закључии да је у потању новац и да му је ПСЖ понудио много више од Реала.

Ипак, Мбапе има своје образложење.

- Тужан сам jер се прича о новцу. А никада нисам причао о њему, већ о фудбалу, титулама, важним утакмицама. Људи могу да причаjу шта желе, али нисам такав. Причао сам са људима из Реал Мадрида, са људима из Пари Сен Жермена и знаjу да у разговорима са предсједником Флорентином Перезом или Насером Ел Келаифиjем - тема никада ниjе било новац. Можда се дијелом тиме бавио моj адвокат, као и маjка, али jа нисам. Jа причам о спорту, на терену. Новац иде на моj рачун, посветим му мало пажње, али не хаjем. Овдје сам да осваjам титуле, да покажем да сам наjбољи и будем срећан - истиче Мбапе у ексклузивном интервjуу за шпанску Марку.

У доношењу одлуке му jе несумњиво помогао и разговор са предсједником Француске Емануелом Макроном.

- То jе нешто посебно. Нисам мислио да ћу икада причати са таквом особом због новог уговора. Невјероватно jе разговарти са њим и свим тим важним људима. На краjу jе била моjа одлука, али сви су ми дали добре савјете. Пуно сам размишљао шта бих могао да урадим или постанем. Одлучио сам да останем у земљи jер сам Француз и да будем дио новог проjекта, нове ере ПСЖ-а. Мислим да jе одлука добра, jер jе моjа - рекао је Мбапе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 18:05