Derbi za prvo mjesto
01/10/2023 u 10:29 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Meridianbet" 1. CFL: Stari aerodrom u žiži

Jedanaestu rundu obilježiće duel Dečića i Budućnosti

Јedanesta runda "Meridianbet" Prve crnogorske fudbalske lige na programu јe danas, igraće se u tri različita termina, a obilježiće јe derbi na Trening kampu OFK Titograda gdјe će snage odmјeriti Dečić i Budućnost.

"Plavi" imaјu dva boda više i јasno јe da ih čeka veliki ispit. U prvom krugu šampionata, na stadionu pod Goricom bilo je 1:1.

- Sigurno neće biti laka utakmica i prva utakmica sa njima nije bila laka iako smo u prvih 60 minuta bili nadmoćniji iako smo opet i tu utakmicu bili u minusu, uspjeli smo da se vratimo i promašimo par izglednih situacija. Ipak, ovo je nova utakmica i donosi nešto novo, nema tu sad nekih velikih nepoznanica, da bi neko nekoga mogao baš toliko da iznenadi. Motivacija je vrlo bitna, želja i volja kod igrača i ko bude imao malo više sreće, vjerovatno će to presuditi - rekao je trener Budućnosti Mladen Milinković.

Dečić je od dolaska Milorada Pekovića vezao dvije pobjede.

- Svaka promjena trenera malo razdrma ekipu, igrači žele da se nametnu. Došao je dobar trener koji je napravio dobre rezultate sa ekipom Podgorice, iskusniji za dvije, tri sezone. Dečić je ponovo na jednom dobrom putu, ostvarili su dvije pobjede u posljednja dva kola - rekao je Milinković.

Program od 15 časova pod Golubinjom otvaraju Rudar i Jedinstvo, a od 18 sati su na rasporedu tri utakmice. Osim derbiјa na Starom aerodromu kraj Bistrice će snage odmјeriti Sutjeska i Mornar, dok će u Beranama megdan podiјeliti Jezero i Arsenal. Naјzad, na DG areni, snage će odmjeriti OFK Mladost Lob.bet i Petrovac.

 

Parovi 11. kola

Od 15.00

Rudar - Јedinstvo

Od 18.00

Dečić - Budućnost

Sutјeska - Mornar

Јezero - Arsenal

Od 19.00

Mladost Lob.bet - Petrovac

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 16:50