Sa meča između Dečića i Arsenala / -FOTO: LAZAR RUžIć
12/03/2023 u 19:49 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

„Meridijanbet“ 1. CFL: Budućnost rutinski, nula na Starom aerodromu

Podgoričani sa 3:0 savladali Bjelopoljce, Dečić i Arsenal odigrali bez golova

Na pobjedu Sutjeske u Pljevljima, fudbaleri Budućnosti su odgovorili na isti način. Izabranici trenera Miodraga Džudovića savladali su u okviru 25. kola „Meridijanbet“ 1. CFL,  pred svojim navijačima Jedinstvo Francu, ubjedljivo sa 4:0. Plavi su  poveli u 16. minutu golom Balše Sekulića, a samo šest minuta kasnije Miomir Đuričković je duplirao prednost. Na samom startu drugog poluvremena Podgoričani su postigli i treći pogodak, a loptu je u mrežu smjestio Petar Grbić. Bio je to njegov prvi pogodak u plavom dresu otkako se na polusezoni vratio iz Mornara. Tačku na ovaj meč stavio je Andrija Ražnatović u 90. minutu.

Pored duela na Gradskom stadionu, večeras je odigran i susret između Dečića i Arsenala, koji je po plasmanu na tabeli slovio za derbi ovog kola. Međutim, derbi nije opravdao očekivanja, završeno je bez golova, ali i sa malo povoljnih prilika pred oba gola.

Rezultati: Rudar – Sutjeska 1:4, Mornar – Petrovac 0:1, Dečić – Arsenal 0:0, Budućnost – Jedinstvo Franca 4:0. Sjutra od 14 sati igraju Iskra – Jezero.

Tabela: Sutjeska 48, Budućnost 46, Petrovac 36, Arsenal 35, Dečić 33, Mornar 30, Jedinstvo Franca 29, Jezero 27, Iskra 23, Rudar 23.

Naredno kolo igra se u subotu, 18. marta, a sastaće se: Petrovac – Sutjeska, Arsenal – Rudar, Jedinstvo Franca – Dečić, Jezero – Budućnost, Mornar – Iskra.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 06:19