Меси у сузама / - FK BARSELONA
08/08/2021 u 12:40 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Меси се у сузама опростио од Барсе: Морам да кажем збогом свима вама

Ријечи једноставно не излазе из мене, рекао је Меси у свом уводном излагању, а потом је услиједио велики аплауз, уз његове сузе

Аргентински фудбалер Лионел Меси у сузама се на конференцији за медије опростио од Барселоне.

Како је познато, Меси неће наставити своју каријеру у Барселони због одређених правних и финансијских потешкоћа са којима се суочава клуб из Каталоније.

Лео је дочекан великим аплаузом од стране свих присутних, што је изазвало сузе у очима Аргентинца.

.Већ неколико дана размишљам шта бих могао да кажем, али истина је да не знам шта. Ово је веома тешко за мене послије толико година. Провео сам овдје практично читав живот и нисам спреман за ово. Искрено, прошле године све оно што се дешавало, сада није исто. Ове године смо моја породица и ја били убијеђени да ћемо остати код куће коју волимо више него било шта друго-казао је Меси.

-Било је невероватно, све. Од града, људи, до самог клуба. Данас, морам да кажем збогом свима вама. Од своје 13. године сам овдје и послије 21. године одлазим са својом супругом и троје каталонско-аргентинске дјеце. Ово је наш дом и желим да се захалим свим мојим саиграчима и оним бившим-навео је он.

-Доживио сам велику љубав овдје, било је прегршт прелијепих ствари, али и оних лоших. Клуб ми је помогао да одрастем и постанем човјек и фудбалер какав јесам. Од првог до посљедњег дана сам давао све од себе. Никада нисам мислио да ће доћи овај тренутак, нисам био спреман за то-поручио је Меси.

-Нисам видио навијаче годину и по дана усљед пандемије и тако напуштам клуб. Када сам замишљао свој опроштај, вјеровао сам да ће "Ноу камп" бити пун, али ипак то мора да се заврши овако...-казао је он.

-Искрено, заборавио сам много ствари које сам желио да кажем, али ово је све што сад могу да кажем. Ријечи једноставно не излазе из мене- рекао је Меси у свом уводном излагању, а потом је услиједио велики аплауз, уз његове сузе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 08:44