Синиша Михајловић / - Фото: Твитер/Болоња
07/05/2022 u 14:12 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Михајловић: Болест вас натјера да схватите неке ствари, овог пута било је ментално теже

Сада је истакао да је срећан што се враћа на терен и да му је ово искуство помогло да више цијени неке ствари

Први пут откако је поново завршио лијечење од леукемије, Синиша Михајловић је изашао пред новинаре. Србин је открио да је сада било теже да буде у болници него први пут.

Михајловић, кога је испред болнице дочекала супруга, придружио се тиму после неколико дана с породицом, а на почетку конференције онако шмекерски се нашалио са присутним новинарима.

– И ви сте мени недостајали, ви сте нужно зло. Када вам се у животу десе неке ствари схватите, колико вам недостају неке ствари за које никад не бисте помислили да ће вам фалити, као рецимо ви – рекао је насмијани Миха.

Испричао је да му је било тешко у болници јер није смио да има контакт с људима, а открио је да је само једном видио супругу за мјесец дана.

– Било је ментално теже да издржим овога пута. Због короне сам стално морао да будем сам, само сам једног дана видио своју супругу на три сата. Откако су ме примили у болницу, циљ ми је био да се вратим што прије. Сада сам већ домаћи у болници “Сант Орсола”, када се све заврши моћи ћу да будем водич овдје – рекао је Миха.

Сада је истакао да је срећан што се враћа на терен и да му је ово искуство помогло да више цијени неке ствари.

– Када сам схватио да ћу после 30 дана моћи да се вратим на терен, било је феноменално, осјетио сам емоције које раније нисам познавао. Здравље вам омогућава да уживате у животу, али болест вас натјера да схватите суштину – додао је он.

Захвалио се породици, својим играчима и љекарима на свему што су учинили за њега, а онда се осврнуо се на меч са Интером који је његова екипа играла у његовом одсуству.

– Меч са Интером је био најбитнији и осјетио сам да је Интер мислио да ће добити меч и прије него што су изашли на терен и то ме је наљутило. Рекао сам момцима прије меча то, а иако волим Интер и поштујем Симонеа Инзагија повриједио ме је њихов однос прије утакмице – признао је Михајловић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 01:52