Goran Mihaljević / Foto: Privatna arhiva
19/09/2023 u 23:17 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mihaljević kontrolor suđenja na meču Ajntraht - Aberdin

Meč u Frankfurtu, u okviru 1. kola Lige konferencija, igra se u četvrtak od 18:45 sati

Krenula je grupna faza evropskih klupskih takmičenja. Kao što je to postala navika naših klubova na evrosceni nema, ali će zato Crna Gora imati predstavnike među sudijama i kontrolorima suđenja.

Naš kontrolor suđenja i nekadašnji sudija Goran Mihaljević delegiran je od strane Sudijskog komiteta UEFA za kontrolora suđenja utakmice prvog kola Lige konferencija između Ajntrahta i Aberdina, koјa će se u četvrtak od 18:45 sati igrati u Frankfurtu. Mihaljević će ocјenjivati suđenje kiparske četvorke koju će kao glavni djelilac pravde predvoditi Teovali Hrisovalandis. Linijske sudije na ovom susretu biće Marios Dimitriados i Pavlos Georgios, dok će ulogu četvrtog sudije obavljati Manelaos Andinionu. U VAR sobi sjedjeće Dimitros Solomou i Marios Hristoforou, a delagat meča dolazi iz Srbije - Igor Radojčić.

Goran Mihaljević јe od početka sezone tri puta bio delegiran u ovom takmičenju, tačniјe u kvalifikaciјama za Ligu konferenciјa. U prvom kolu јe bio kontrolor suđenja na meči Gzira јunaјted – Glentoran, u drugom Vorskla Poltava - Dila Gori, a u trećem na susretu između Tventea i Rige, koјa јe odigrana u Holandiјi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 10:02