Korak do velikog uspjeha / -FOTO: SRđAN BOLJEVIć
25/08/2023 u 16:52 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milašević: Uz navijače do velikog uspjeha

Sve ćemo uraditi da ove kvalifikacije završimo povoljnim rezultatom i plasiramo se među 32 najbolje evropske ekipe u Ligi šampiona - rekao je trener Titograda Zoran Milašević

Prvak Crne Gore u futsalu, ekipa Titograda, sjajno je počela turnir Preliminarne faze Lige šampiona. Ekipa trenera Zorana Milaševića je u prvom kolu pobijedila Georgians sa 4:3, a onda i Evropu sa Gibraltara sa 4:1. Šest bodova iz dvije utakmice dovele su Podgoričane na korak od plasmana u narednu rundu najelitnijeg klupskog futsal društva Evrope.

-Imali smo izuzetno težak meč protiv Georgiansa, koji su izvarnredna ekipa sa velikim zvijezdama. Puno smo se potrošili u tom meču, pa smo drugi meč igrali sa malo više rezerve, jer su igrači bili umorni. Treba nam malo vremena da oporavimo ekipu do meča sa Ajndhovenom – rekao je za „Dan“ Zoran Milašević, trener našeg šampiona.

Upravo će sjutrašnja utakmica protiv holandskog prvaka odlučivati o pobjedniku grupe.

-Holanđani su dobra ekipa, ali imaju svojih slabosti, što su i pokazali u meču sa Gruzijcima. Sve ćemo uraditi da ove kvalifikacije završimo povoljnim rezultatom i plasiramo se među 32 najbolje evropske ekipe u Ligi šampiona.

Titogradu je u ovom susretu dovoljan bod za prolaz, ali će prema riječima Zorana Milaševića njegov tim ići na pobjedu.

-Bod nam jeste dovoljan, ali ćemo igrati na pobjedu. To nam je imperativ.

Podgoričanima će biti potrebna i podrška sa tribina.

-Pozivamo navijače da dođu u što većem broju, da nam daju podršku, koja nam je svakako neophodna. Holanđani su na turnir doputovali kao ekipa koja je žrebana iz prvog šešira, imali su najveće šanse da osvoje tirnir. Imaju još uvijek, zato moramo biti disciplinovani i dati sve od sebe, a to je svakako lakše uz navijače – istakao je na kraju Zoran Milašević.

Sjutrašnja utakmica između Titograda i Ajndhovena igra se u dvorani "Verde" sa početkom u 20:30 sati.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 01:42