Сава Милић након потписивања уговора / - фото: ФК Будућност
08/06/2021 u 11:47 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Милић потписао професионални уговор са плаво-бијелима

Осамнаестогодишњак и Будућност договорили сарадњу на три године. Талентовани фудбалер може да одговори изазовима на више позиција

Будућност чува играче из своје школе фудбала. Први професионални уговор са освајачем дупле круне потписао је Сава Милић. Осамнаестогодишњи таленат и подгорички клуб су договорили сарадњу на три године.

Потписати за Будућност jе за мене велика ствар, срећан сам и спреман сам да радим и тренирам jош jаче. Од малена ми jе био сан да заиграм под Горицом у плаво-бијелом дресу. Jош као мали сам долазио на стадион и ето - неки снови се остваре. Нисам се оптерећивао око уговора, али у клубу се циjени рад и успjех, а потпис jе стигао као подстрек за убудуће – пренио је клупски сајт прве утиске Милића након потписивања уговора.

Сава jе са омладинском селекциjом плаво-бијелих освоjио титулу, играо је и за млађе категорије репрезентације Црне Горе.

У сениорском тиму Будућности је већ уписао 102 минута. Дебитовао jе против Искре у Даниловграду као крило (1:1), 14. маjа, а пет дана касниjе у побjеди над Jезером под Горицом (3:2) jе играо на позициjи десног бека.

Деби од 30 минута и наредни меч у стартних 11 jе био велики изазов за мене. Задовољан сам како сам одрадио посао. Драго ми jе што шеф и стручни штаб у мени виде ту поливалентност. Мислим да се боље сналазим на крилу и као полушпиц, али никад не бих рекао не било коjоj позициjи. Поред играча какве има Будућност, сваки минут jе злата вриjедан – додао је Милић.

Будућност у сриједу почиње припреме за следећу сезону.

Очекуjем и надам се наjбољем у наредноj сезони. Сада сви размишљамо о првом колу квалификациjа за Лигу шампиона и ко ће нам бити ривал. Наше jе да радимо напорно. Што се тиче домаћег првенства, као сви у клубу, као и читав град, очекуjем да поновимо историjски резултат из недавно завршене сезоне – закључио је Милић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 01:42